Despre noi

Despre noi

Despre noi

AnimaDisney considera ca in fiecare dintre noi exista un copil

AnimaDisney a aparut din dorinta de a impartasi bucuria si veselie tuturor copiilor cu care ne vom intalni. Copilaria este una din cele mai importante perioade ale vietii, astfel ca, emotiile traite vor ramane in amintirea fiecaruia. Personajele AnimaDisney vor crea o lumea de poveste pentru copii, pe care o vor descoperi împreuna.

Fie ca e o zi de nastere, botez, nunta, serbare, suntem pregatiti sa te ajutam sa organizezi cea mai tare petrecere pentru copiii prezenti. Animatorii vor organiza jocuri si concursuri interactive si distractive, vor dansa si se vor distra cu toti copiii. Baloanele  vor fi o supriza placuta pentru copii de toate varstele si in acelasi timp pictura pe fata ii va tranforma in eroii, printesele sau animalutele lor preferate. Pentru a avea o petrecere completa, oferim si alte servicii, precum: masina de baloane de sapun, tatuaje, crazy hair, tobogane gonflabile etc.

Animatorii nostri au pregatire in domeniu, actualizand mereu portofoliul de jocuri, coregrafii si dansuri, abilitatile de pictura, totul completandu-se cu multa energie si distractie. 

 

Pentru orice informatie va rugam sa ne contactati, iar noi cu multa placere va vom ajuta. Vavom ajuta sa creati petrecerea magica la care visati.
  • 20+ personaje din desenele animate
  • Experienta in domeniu
  • Pachete avantajoase 
  • Echipe diversificate astfel incat sunt sanse mari sa fim disponibili la data dorita
  • Disponibilitate in Iasi si localitatile apropiate
Felicitare

Doriti sa colaboram?

Va stam la dispozitie online sau telefonic pentru mai multe detalii

AnimaDisney
Deschide chat
Cum te putem ajuta?
Buna
Cum te putem ajuta?